dingen waar ik gelukkig van word: propere was!

Een tijdje geleden leerde ik “the insiders” kennen. Je kan er jezelf inschrijven om een insider te worden. Op die manier mag je producten testen en reviewen. Het is de bedoeling dat je je mening geeft over het product op sociale media en er over vertelt tegen vrienden en familie. En het mooiste van alles is, je mag er je eerlijke mening over geven. Je moet niet doen alsof je het geweldig vindt, wanneer je er niks aan vindt.

Echt iets voor mij. Als ik ergens tevreden over ben, dan babbel ik er over alsof ik het product zelf moet verkopen. Ik ben namelijk nogal enthousiast aangelegd.
Je kan zelf kiezen voor welk product je jezelf kandidaat stelt als tester en dat is wel fijn, want dingen testen en beoordelen, die niet bij mij passen, of waar ik geen voeling mee heb, dat is niet mijn ding. Want ik mag dan wel een enthousiast persoon zijn, commercieel ben ik helemaal niet. Ik probeer zowel hier op mijn blog als op sociale media altijd dicht bij mezelf te blijven. Dat vind ik heel belangrijk.

Ik ben nu al een tijdje lid van the insiders, maar ik werd enkele maanden geleden pas voor de eerste keer geselecteerd om iets te testen. En mijn verwachtingen waren erg hoog. Ik mocht namelijk een wasmachine uittesten. De Samsung Quick Drive. Content dat ik was, want ons wasmachine begon na 9 jaren dienst regelmatig na te laten.

Toen ik de machine net had, postte ik op Instagram dat ik jullie zeker op de hoogte zou houden over mijn ondervindingen. Ondertussen heb ik het wasmachine ongeveer 2 maanden in gebruik en kan ik wel zeggen dat ik over het algemeen heel tevreden ben. Binnenkort moet ik “the insiders” laten weten of ik het wil houden of niet en dat is alvast geen moeilijke vraag om te beantwoorden. Natuurlijk ga ik het houden.
Het allerleukste aan het wasmachine vind ik de “AddWash”-functie. Een klepje waardoor ik extra was kan toevoegen in het midden van het programma. Hoe zalig is dat, volgens mij hebben ze dat klepje speciaal voor mij gemaakt. Ik vind altijd nog wel een sok in de mand die ik vergeten ben of nog iets op de kamer van Roos. Ik vind het zo fijn dat ik dat dan gewoon nog kan toevoegen en niet moet wachten tot ik weer een mand vol heb.
Wat ik ook een groot voordeel vind, in vergelijking met mijn oud machine, is de stilte. Voor het slapen gaan steek ik vaak nog snel een wasje in en dan word ik liever niet uit bed getrild als de machine begint te zwieren. Verder heb ik keer op keer lekker ruikende en propere was, ook wanneer ik een kort of ecologisch programma gebruik.

Waar ik ook naar uit keek was de app. Vanop mijn gsm zien wanneer de was gedaan is, of de machine aanzetten van op afstand. Het is natuurlijk pure luxe, maar het leek me wel tof. Helaas werkt dat ding voor geen meter. Ik ben nochtans geen digibeet en kan, vind ik zelf, best goed met mijn smartphone en verschillende appjes overweg. Maar deze app werkt gewoon niet zoals hij beloofd. Toch stoor ik me hier minder aan. Ik zou het veel erger vinden als mijn was niet proper zou zijn. Dus ik lig er niet zo van wakker. Ik hoop dat dit op termijn beter zal werken.

20180721_115054-01.jpeg

Nu ons gezin een persoon extra telt, is dit wasmachine precies wat we nodig hadden. Ik heb dan wel nog maar één ding mogen testen van “the insiders”, maar het was wel direct een schot in de roos.

Ben jij al lid van the insiders? Anders moet je zeker eens op hun website kijken.

Veel liefs,
Karen

Advertenties

Een reactie op “dingen waar ik gelukkig van word: propere was!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s